Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Olycka på Solvalla

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Under lördagens tvingades Mattias Djuse uppsöka sjukhus med befarat benbrott i handleden efter Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Efter fjärde loppet på Solvalla idag blev Helloise Boko skrämd av ponnyhäst på stallbacken, vilket medförde att Mattias Djuse åkte ur sulkyn med ett befarat handledsbrott.

Publicerad:

Enligt uppgifter till Travronden blev Helloise Boko skrämd av en vit ponny som befann sig på stallbacken. Helloise Boko blev så pass skrämd att hon sparkade bakut och Mattias Djuse föll ur sulkyn. Efter att ha undersökts av sjukvårdspersonal på Solvalla fick Djuse ambulanstransport till sjukhus under eftermiddagen med befarat brott i handleden.
Helloise Boko skenade in i stallet. Hästen undersöktes på eftermiddagen på hästkliniken på Solvalla och enligt uppgifter till Travronden klarade sig det treåriga stoet undan med endast några småblessyrer från incidenten.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.