Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Olympiabiljett på spel

Foto: ALN
Hans-Owe Sundberg och Charrua Forlan jagar en plats i Olympiatravets final. Foto: ALN

Det blir dubbla V75-omgångar under påsken. Först ut är Färjestad under långfredagen, som bland annat har femåringsloppet Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal på kupongen, vilket också är ett uttagningslopp till Olympiatravet.

Publicerad:

”Hertigens lopp” blev inte fullt, utan nio hästar gör upp om segern, där förstapriset är 250.000 kronor. Vinnaren har möjlighet att starta i finalen av Olymiatravet. Det ser ganska öppet ut, men kanske Hans-Ove Sundbergs Charrua Forlan är mogen med lopp i kroppen?
V75-omgången på Färjestad inleds med Folke Hjalmarssons Minneslopp för femåriga ston. Här får vi bland annat se Roger Walmanns D'One i årsdebut och förstapriset 125.000 kronor. Ett kallblodslopp förgyller också omgången, där vi bland annat får se Carlos Söderströms jättekapabla Bellfaks i comeback.

Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal, lopp 10, V75-6
1.640 meter auto
1.
Rossella Ross – Johnny Takter
2. Ark Went In - Marcus Lindgren
3. Charrua Forlan - Hans-Owe Sundberg
4. Viking Va bene - Geir Vegard Gundersen
5. Reckless - Björn Goop
6. Dream With Me N.L. - Lutfi Kolgjini
7. Attack Diablo - Peter Untersteiner
8. Bostonz Credit - Daniel Redén
9. Alkalizer Am - Johan Untersteiner

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.