Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Örjan dominerade BC

Foto: CHRISTER NORIN/ALN
Volstead kopplade grepp på Emmett Brown. Foto: CHRISTER NORIN/ALN

Idag kördes det fyra Breeders Crown-försök på Hagmyren och Örjan Kihlström dominerade ordentligt när han vann tre av dom.

Publicerad:

Örjan Kihlström vann de båda fyraåringsklasserna med Stefan Melander-hästar. Hingstavdelningen vanns av Volstead, som fick en perfekt resa i andra utvändigt och avgjorde säkert över upploppet före en tapper Emmett Brown som hade gått i dödens hela vägen. Med Faith Hill i stoavdelningen var det odramatiskt då hon ledde hela vägen.

– Det löste sig väldigt bra. Emmett Brown fick göra mycket jobb idag och det var kanske tur för oss, men Volstead var inte tom i mål och hade tussarna kvar, sa Örjan Kihlström efter segern med Volstead.

Roger Walmann lag beslag på de båda treåringskategorierna. Först vann Örjan Kihlström med Touch Of Elegance, som spurtade vassast över upploppet i stoavdelningen. I hingstavdelningen var Örjans styrning Tobin Kronos struken och då kunde istället Kenneth Haugstad vinna med favoriten Heavy Sound.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.