Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Osäkert från Lövgren

Foto: ALN
Joakim Lövgren ligger lågt inför dagen lunchtävlingar. Foto: ALN

Joakim Lövgren kommer med två "osäkra kort" till Halmstad när banan kör dagens lunchtävlingar.

Publicerad:

Först ut är Squid (V4-1), som galopperat bakom bilen i sina två senaste starter. Idag är det spår fyra (av fyra på start) i voltstart och 2.640 meter som är förutsättningarna.

- Squid har varit väldigt stressad bakom bilen i sina två senaste starter, så därför testar vi lång distans och voltstart den här gången. Jag måste försöka få henne att sköta sig och trots att hon normalt sett duger gott i dessa vardagslopp så är huvudmålet idag bara att få runt henne felfritt. Det blir samma utrustning och balans som på sistone, säger Joakim Lövgren.
 
Sedan gör Devs Dancing Queen (V4-2), som tidigare tränats av Fredrik Persson, debut för Joakom. Hästen har hittills gjort sex starter, vilket resulterat i en seger, en oplacerad och fyra galopper. Idag har hon spår två i voltstart, vilket hon även hade vid segern och då fick tredje invändigt, och distansen är 2.140 meter.
- Devs Dancing Queen är ett nyförvärv som inte skött sig i sina senaste starter och inte heller visat något extra i träningen, så hon får starta igång och visa vart hon står för dagen. Hästen har visat osäkra tendenser även i träningen och innan hon visar något på tävlingsbanan för mig så vill jag ligga lågt. Det blir skor och öppet huvudlag, säger Joakim.
FAKTA

Halmstadtravet

Halmstad Travet
Box 8026
300 08 Halmstad
Tel: 035-10 91 80
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 23,0 m
Upploppets längd: 203 m
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.