Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ove A hoppas på snabb comeback: "Har förhoppningar"

Den 21 augusti var Umåkers Ove A Lindqvist med om en otäck olycka i Bollnäs med ett flertal benbrott som följd. Nu hoppas 57-årige Lindqvist på snabb comeback.
– Jag har förhoppningar om Skellefteå i början av oktober, säger han.

Publicerad:

Det är i en intervju med Åbytravet som Ove A Lindqvist berättar att rehabiliteringen efter olyckan i Bollnäs den 21 augusti går stadigt framåt. Lindqvist besökte banan för att visa upp sin hästsko "One race shoe", en typ av barfotasko. Umåkerkusken har redan nu börjat snegla på när det kan vara dags för comeback i sulkyn.
– Jag mår relativt bra måste jag säga. Benet gick ju av, men annars är det okej. Jag har lite ont i revbenen fortfarande, men det håller på att ordna till sig. Sedan bröt jag ju näsbenet, men det blev riktigt bra eftersom näsan varit sned tidigare. Den är rak nu, säger Ove A Lindqvist.

Comebackdatumet som Ove A Lindqvist börjat fundera på är när Skellefteå arrangerar V75 den 6 oktober.
– Jag har förhoppningar om att kunna köra då. Skadorna kan gå över snabbt, men jag vet inte säkert. 

Se hela intervjun i spelaren ovan.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.