Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Överlägsen på Hagmyren

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Hagmyren har tävlat klart för året. Överlägsen banchampion blev, föga oväntat, Ulf Ohlsson som avslutade med en trippel den sista tävlingsdagen.

Publicerad:

Ulf Ohlsson blev överlägsen champion på Hagmyren som körde sin sista tävlingsdag under söndagen. Trots att titeln redan var säkrad innan tävlingsdagen tog sin början slog Ohlsson inte av på takten, snarare tvärtom. 52-åringen plockade hem tre segrar (Lome Annar, Hot Pride, Hall Of Fashion) och noterades totalt för 23 segrar. Hela 15 vinster före tvåan Tomas Pettersson. Trea slutade Rauno Pöllönen som hade färre andraplatser i jämförelse med Pettersson.

Det här var årets tredje championtitel för Ulf Ohlsson, än så länge. Tidigare har han säkrat championaten på både Dannero (13 segrar) och Solänget (12 segrar).

Här hittar du alla klara champions under 2016!

Kuskchampionatet – Hagmyren
Ulf Ohlsson – 23 segrar
Tomas Pettersson – 8 segrar
Rauno Pöllönen – 8 segrar
Jan-Olov Persson – 7 segrar
Ove A Lindqvist – 6 segrar

Tränarchampionatet – Hagmyren
Öystein Tjomsland – 14 segrar
Jan-Olov Persson – 10 segrar
Markus Pihlström – 7 segrar
Svante Båth – 6 segrar
Stig Jarle Röste – 4 segrar

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.