Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Panne de Moteur till Gävle

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Panne de Moteur ska starta i Gävle nästa lördag. Foto: MICKE GUSTAFSSON

Under onsdagen blev det klart att både Panne de Moteur och Creatine ska starta i Gävle den 23 maj.

Publicerad:

Till Trav Gävleborgs hemsida berättar sportchefen Mathias Gustafsson att både Stefan Hultman, Panne de Moteur, och Robert Bergh med Creatine lämnat klartecken för start i Prins Daniels lopp, som även är guldfinalen med 400.000 kronor i förstapris.
Det innebär att sex hästar är klara för start i Prins Daniels lopp. Dessa är Mosaique Face, Maven, Papagayo E., Knows Nothing, Panne de Moteur och Creatine.
Av de inkvalade hästarna har On Track Piraten, Noras Bean, B.B.S.Sugarlight, Oasis Bi och Nahar tackat nej till att starta i loppet.
På Trav Gävleborgs hemsida skriver man att Roger Walmann är tveksam till att starta Magic Tonight medan Stefan Melander inte vet om han ska starta Digital Ink eller inte. Däremot meddelade Stefan Melander till Travronden under förmiddagen att Digital Ink inte ska starta före Elitloppet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.