Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Passa Lönns trio

Foto: Maria Holmén/Travronden
Får Thomas Lönn anledning att le på Romme? Foto: Maria Holmén/Travronden

Bollnästränaren Thomas Lönn gör resan till Romme med tre hästar som inte är överdrivet mycket streckade på V64. Det låter dock som att det är farligt att glömma dem ikväll...

Publicerad:

B.W.Kurre (V64-2) har hållit form en längre tid och han står oftare på benen nu än vad han gjorde förr i tiden. Det är en spännande uppgift ikväll och skulle han kunna ta sig fram och överta ledningen i tidigt skede vore det väldigt intressant. Han kan nog sänka en hel del på sitt rekord och jag hoppas det ska räcka, även om det är några bra hästar med i loppet. Är han streckad på sex procent just nu? Ja, det kanske var i lägsta laget. Inga ändringar är aktuella på honom. 

 

Madame Love (V64-3) vet jag inte varför hon galopperade senast. Per släppte på rejält i starten och det blev en tight, men inte oschysst, situation kort efter när en konkurrent gick ner framför henne. Annars kändes hon som vanligt och formen bör vara god. Hon var behandlad inför förra starten och travet flöt bra senast. Hon har vunnit alla lopp hos oss från dödens, så jag hoppas det är ledigt där igen. Loppet ser öppet ut och med flyt kan hon vara med där framme. Det blir inga ändringar. 

 

 

Elita Memphis (V64-3) håller riktigt bra form för dagen. Näst senast vann hon åkandes från dödens och senast var hon mycket bra trots vida spår och trots att hon blev generad i sista sväng. Med klaff klaff kan hon absolut vara med långt framme. Ulf får bestämma taktiken själv, men läget behöver inte vara helt fel. Mina hästar är jämgoda och jag har svårt att sätta den ena före den andra. Inga ändringar är planerade på henne heller, säger Thomas Lönn. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.