Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Persson med dubbla rysare

Foto: ALN
Fredrik Persson hoppas kunna skrälla med Kosmopolit Du Gull. Foto: ALN

Kalmartränaren Fredrik Persson har två rysare inom V86-spelet. Men ser en start utanför V86-spelet som sin bästa chans.

Publicerad:

Kosmopolit Du Gull (V86-5) har gått framåt efter årsdebuten.
– En häst som jag tror mycket på i framtiden. Men jag var lite besviken på honom i årsdebuten och han har fått lite behandling efter det. Hästen känns fin i träning och jag hoppas att han kan leverera i kväll. Streckar man fem, sex hästar ska han streckas, säger tränaren Fredrik Persson.

Det Är K.H.K. Boko (V86-7) behöver tur från trist läge.
– Hon är lite bättre än raden och det blir barfota runt om idag och hon ska ses som en rysare. Men båda mina hästar har fått dåliga lägen och vi behöver lite tur med både draghjälp och tempo.

Utanför V86-spelet startar och Fredrik Persson sin Victoria Knick (lopp 4) och det är enligt Fredrik själv stallets bästa chans för kvällen. 
– Vi har fått ett bra läge och skulle det vara så att vi hittar till ledningen är det en bra vinstchans tycker jag, säger Fredrik Persson.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.