Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Peter Untersteiner kvällens man – firade 3000

Foto: GÖRAN LINDSKOG/SIDMAKARN
Foto: GÖRAN LINDSKOG/SIDMAKARN

Det blev en lyckad kväll för Halmstadtränaren. Två kusksegrar på V86 innebar jubileum.
– Jag var rätt så talanglös när jag började, säger Untersteiner. 

Publicerad:

Tomas Malmqvist Ethien du Vivier och egentränade Absolut Gehör grejade seger 2999 och 3000 för Peter Untersteiner den här V86-kvällen på Åby.
Tränaren och kusken konfronterades av Matteus Lillieborg i Kanal 75-sändningen strax efter målgång.
– Att det skulle bli så här bra kunde jag aldrig föreställa mig. Jag var rätt så talanglös när jag började köra. Det fanns inga provlopp och jag klantade mig mycket i början och strulade till det. Jag har inte haft någon större talang för något i mitt liv, men jag har haft vilja och gett mig fasen på att lära mig. Nu är jag som bäst när jag är 50 plus istället, sade Untersteiner, till Kanal 75.

Han passade på att tacka nyckelpersonerna.
– Allt började av en slump när jag blev granne med Halmstadtravet. Sedan dess har jag varit där varenda dag faktiskt. Marie och Johan har gjort att det har blivit så här.
Sedan gratulerades tränaren av Åbytravets Jon Walter Pedersen som delade ut en tavla och blommor. Peter Untersteiner nådde 2000 segrar i oktober 2012 efter en seger på Axevalla med hästen Fighter Gull. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.