Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Petersen optimist inför Bro Park

Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Niels Petersens Silver Ocean går ut i V64-6. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Niels Petersen har fem hästar till start under söndagens V64-tävlingar på Bro Park. 3 Suspicious Mind är storfavorit i den fjärde avdelningen.

Publicerad:

Davicii (V64-2) har inte vunnit på evigheter, men står nu fint till och ska ses som en outsider. Distans och underlag är plusfaktorer, säger Niels Petersen.

Suspicious Mind (V64-4) fungerade inte alls aktionsmässigt senast. Med tanke på det gjorde hästen en toppinsats. Den här uppgiften ser mycket bra ut och jag tror att min häst vinner loppet.

Over The Ocean (V64-5) är i form, men är bättre på gräs och möter stenhårt motstånd. På sin grundklass finns chansen att vara bland de tre främsta.

Icecapada (V64-6) gjorde det mycket bra i Hamburg efter en svår resa och att hon inte vann senast på Övrevoll skyller jag helt på banan – hon trivs inte alls på hemmaplan. Formen är precis som den ska och jag är stor optimist. Icecapada bör passa perfekt på Bro Parks banprofil.

Silver Ocean (V64-6) är kanske bättre på dirttrack, men han fungerar även på gräs. Hästen är i full form, är startsnabb och fick ett utmärkt startspår. Jag tror på en stabil insats och tycker att Silver Ocean är en kul outsider även om motståndet är tufft.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.