Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Pettersson från fina lägen

Foto: ALN
Tomas Pettersson. Foto: ALN

Jackpot på V64 när Gävle kör kvällens tävlingar och Bollnästränaren Tomas Pettersson gästar med två intressanta bud.

Publicerad:

Först ut är Höstbouffe (V64-4), som kanonstartade till ledarryggen senast och hängde sedan med godkänt. Idag har han spår två bakom bilen i ett sprinterlopp.

- Höstbouffe har gjort det bra varje gång på sistone och allting har varit normalt inför det här. Hästen kan öppna bra och både distans och läge passar fint. Det blir barfota runt om igen och sedan funderar jag på att kanske testa Spydervagn på honom för första gången. Det är väl inte helt omöjligt att jag testar i ledning om jag skulle komma dit, säger Tomas Pettersson.
 
Make It Best (V64-6) har inte startat på över en månad. Idag har han spår nio bakom bilen.
- Make It Best har gått bra i monté i sina senaste starter, men nu har han fått pausa lite efter senast och formen är därmed lite svårbedömd. Vi har ett fint smygläge och han är mest ute för att få lopp i kroppen idag.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.