Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Piraten” tillbaka på V75

Foto: LEIF NORBERG/ALN
På lördag får On Track Piraten och de övriga guldhästarna plats på V75-kupongen. Foto: LEIF NORBERG/ALN

På Romme för en vecka sedan valde ST att plocka bort gulddivisionen från V75-kupongen eftersom On Track Piraten ansågs allt för överlägsen. På lördag finns ”Piraten” med inom V75-ramen på Färjestad - och blir jättefavorit...

Publicerad:

Det är alltså mot Karlstad som alla travvänner riktar sina blickar på lördag. Och en trygg spik verkar redan finnas - On Track Piraten. Hans R Strömbergs nioåring fick finna sig i att vinna utanför V75-ramen på Romme den 7 januari, men nu får han vara med i rikstotoleken på nytt. Detta trots att han även i det här loppet ser ut att redan nu ha tre ben först över linjen. Dessutom fick han andraspår bakom bilen över kort distans!

I kallblodsloppet (V75-4) får vi åter stifta bekantskap med Carlos Söderströms urstarka kallblod Bellfaks. Han blir inte heller lätt att rubba, så elaka tungor lär säkert börja prata om V5-spel på lördag...

Hemmahästen Fossens Bonus ska försöka ordna tredje raka V75-segern för Magnus Jakobsson. Även han har fått ett fint utgångsläge i silverförsöket (V75-5).

Startlista Färjestads Jubuleumslopp, gulddivisionen (V75-3)

1.640 meter auto

1. Al Dente - Kenneth Haugstad
2. On Track Piraten - Johnny Takter
3. Highspeed Call - Daniel Olsson
4. Increased Workload - Ulf Eriksson
5. Royal Fighter - Jennifer Tillman
6. Online d'Amour - Linus Svensson
7. Francais du Gull - Erik Lindegren
8. Allaballakaitoz - Peter Untersteiner
9. Thai Broadway - Björn Goop

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.