Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Policy mot ny start

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Det kan bli start i Jämtlands Stora Pris för Policy Of Truth. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Nyligen gjorde Reijo Liljendahls Policy Of Truth en mersmakande comeback efter närmare tio månaders frånvaro. Nu siktas han mot större uppgifter.

Publicerad:

Efter nästan tio månader utan start gjorde Policy Of Truth (e. Explosive Matter) comeback på Solvalla för två veckor sedan. Där övertygade han mycket som trea på 1.09,6a/1640 meter bakom Nadal Broline och Milliondollarrhyme. Nästa start blir eventuellt i Östersund och Jämtlands Stora Pris lördagen den 8 juni.
– Han är fin och har precis tränat. Det verkar bra med honom och det är bara att hoppas att han får vara frisk nu. Han tog loppet på rätt sätt och jag sneglar på start i Östersund, säger Reijo Liljendahl.

Julmyratränaren har inlett 2019 med elva segrar på 73 starter och 1.375.800 kronor inkört.
– Det har inte varit så många hästar som startat första halvan av året, men det finns ett par hästar i stallet som duger bra. Sedan är det några treåringar som varit sena på grund av olika anledningar. De som startat har gjort det bra och jag är nöjd med resultaten.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.