Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Polis kallad till travbana efter misstanke om brott

Foto: Pressbild Sveriges Domstolar/Patrik Svedberg
Foto: Pressbild Sveriges Domstolar/Patrik Svedberg

I fredagskväll larmades polisen till en travbana i Mellansverige. Där upprättades en rapport efter misstanke om flera brott. Personen nekade till händelserna.

Publicerad:

Det var under fredagskvällen som polisen larmades till en travbana i Mellansverige. Väl där upprättades en polisrapport efter misstanke om ett flertal misstänkta brott.

– Vi fick in ett larmsamtal om bråk. Det har upprättats anmälan som rubricerats som flera tillfällen av egenmäktigt förfarande, ofredande mot flicka under 18 år samt misshandel, säger Lisa Sannervik, presskontakt på Polisen, och fortsätter:
– Vi har en misstänkt person och därmed är ärendet också åklagarlett, men frågor kring själva utredningen får åklagaren redogöra för, säger Lisa Sannervik.

Kan du nämna några detaljer?
– Nej, eftersom det är en pågående förundersökning kan jag inte lämna ut några detaljer i nuläget, säger Lisa Sannervik.

Avvaktar utredning

Åklagaren i ärendet meddelar att de i nuläget inte kan lämna några ytterligare uppgifter.

Svensk Travsport säger sig ha vetskap om ärendet, men avvaktar polisutredningen och rättsväsendet.
– Vi känner till ärendet och vi försöker ta reda på så mycket fakta vi kan. Vi har kontakt med den aktuella banan och stöttar dem. Fram tills vidare avvaktar vi utredningen, säger Johan Lindberg, generalsekreterare på Svensk Travsport, till Travronden.

Någon anmälan om brott kvarstår inte och personen inte är längre misstänkt för brott.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.