Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Positiva vindar hos Persson

Foto: MIA TÖRNBERG
Stefan Persson - en tränare i form! Foto: MIA TÖRNBERG

Stefan Persson från Halmstad gästar Vaggeryd med två hästar idag. Båda har haft diverse problem, men är nu på gång igen. Såhär går hans tankar inför dagen.

Publicerad:

Efter ett tungt första halvår har Stefan Perssons stall gått bättre och bättre. Idag lastar han den forne Kriterie-fyran Wingait Holger och Ready Cash-dottern Cash Mearas till Vaggeryd. Vi kollade läget med dem inför dagens uppgifter. Först ut är Wingait Holger i V4-3.
- Han var fint i första starten efter uppehållet, men senast kom han inte in i matchen överhuvudtaget. Uppgiften idag är förstås väldigt tuff även om han tränar bra och bör bli bättre med några lopp i kroppen. Hästen är trög och flegmatisk av sig och därför blir det första gången med rycktussar idag, jag inbillar mig att det kommer ge bra effekt. Jag ligger aningen lågt och hoppas att han hittar den riktiga formen på lite sikt.

 

Cash Mearas startar bara sporadiskt, men har visat fint kunnande och tillhör de mest betrodda i V4-4.  
- Det rör sig om en jättefin häst som tyvärr haft en del fräschörproblem, därav det sporadiska startandet. Hon känns jättefin i träningen och ska göra ett bra lopp även om det gått en månad mellan starterna. Det har inte varit läge att ladda med henne från start, men idag tänkar jag testa lite för att få en bra position. Skulle vi komma till ledningen tror jag på vettig segerchans med henne. Inga ändringar är aktuella, avslutar Stefan Persson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.