Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Positivt besked från Aubrion du Gers

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

Arnlioth Heltberg var tidigt ute med att de ville ha den franska segermaskinen till årets upplaga av Oslo Grand Prix. Nu har kretsen kring hästen också lämnat positiva besked!

Publicerad:

Den franska segermaskinen Aubrion du Gers kommer med all sannolikhet att ställa upp i Oslo Grand Prix i juni. Det skriver den franska travjournalisten Jean Francois Meyer i sin spalt i den franska tidiningen Paris Turf.
– Jean Michel Bazire planerar att starta Aubrion du Gers i Oslo Grand Prix 11 juni, det är det senaste loppet som än så länge är planlagt för hästens del, skriver Meyer.

– Aubrion du Gers kommer troligen att starta i tre lopp på Vincennes innan Oslo Grand Prix. I slutet av mars, i början av maj och i början av juni. Det är möjligt att det också blir ett lopp till, säger Gerard Forni till TGN.no.

Aubrion du Gers har imponerat mycket under sin karriär och sjuåringen har vunnit 13 av sina 16 senaste starter. Totalt har han vunnit 21 av sina 42 starter i livet. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.