Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Premiär för trav- och galoppkanal

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

ATG Live har en egen kanal hos Com Hem och Boxer som har premiär i dag.

Publicerad:

Via ett pressmeddelande berättar ATG om nyheten. Den nya tv-kanalen erbjuder trav och galopp i HD-kvalitet.
– Vi vill skapa Sveriges mest engagerande spelupplevelse och mötesplats för spel för våra kunder. Sändningarna i TV4 Gruppens kanaler är mycket populära och kommer att fortsätta. Samarbetet med Com Hem och Boxer gör att vi nu ytterligare kan spetsa upplevelsen och erbjuda trav- och galoppfantasten direktsända lopp upp till 14 timmar varje dag, sju dagar i veckan, året om med tyngdpunkt på de populäraste spelformerna V75, V86, Grand Slam 75 och V64. Allt levererat i HD-kvalitet direkt hem till tv-soffan, säger Markus Ström, Head of Partner Sales på ATG via pressmeddelandet. 
Fram till den 21 juni kommer drygt 800 000 hushåll att kunna titta på kanalen fritt. Därefter kommer den att ingå i abonnemanget för Com Hem-kunder med TV Guld och Boxer-kunder med TV Max/IPTV Max-paket.
Com Hem-kunder hittar kanalen på kanalplats 70 och Boxer-kunder hittar den på kanalplats 50. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.