Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Proffstränare hotad till livet

Foto: null
Polisen blev inblandad under en av travgalorna i Norrland.

En av årets lokala travgalor i Norrland slutade med att en proffstränare blev hotad till livet och valde att polisanmäla en person som till vardags arbetar vid den aktuella banan.

Publicerad:

Enligt travtränaren var det allvarliga hot som först verbalt delades ut till honom från den uppretade personen.
– Han började hota mig till livet och sa ”jag kan slå ihjäl dig vilken dag som helst!”, berättar travtränaren i Patrick Sjöös blogg inom Mittmediakoncernen.

Mannen blev utslängd av vakterna vid 23.30-tiden, men kom senare tillbaka. Vid 01-tiden uppstod sedan tumult enligt travtränaren.
– Jag kom ut från toaletten och då kom han och en travtränare ut från ett rum. Han kom emot mig och knuffade mig så jag flög över ett bord och stolar. Sedan fortsatte han emot mig, men stoppades av folk som sett vad som hände. Då kan jag säga att jag var väldigt rädd för vad som skulle hända, säger proffstränaren vidare i Patrick Sjöös blogg.

Vid 03-tiden valde proffstränaren att polisanmäla den angripande personen. Han är nu misstänkt för ofredande och olaga hot.
– Vi kommer att hålla förhör med de inblandade och se om det finns vittnen, säger polisens förundersökningsledare till Patrick Sjöö.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.