Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Provar allt som går"

Foto: Lennart Kihlman/ALN
Arnold Scoop vid tidigare seger. Foto: Lennart Kihlman/ALN

Micael Lindblom har full koll på sina egna styrningar och sin arbetsgivares Juhani Partanens starthästar till kvällens tävlingar.

Publicerad:

Mr Zyzek (V64-2) är inte så dum häst faktiskt. Han fick en fraktur och var borta under sommaren. Självklart behöver han lite tur för att räcka till seger och han går som vanligt. 

Perfect Blackout (V64-2) får vi vara nöjd om han får pengar härifrån. 

Combonumerfive (V64-4) har varit borta, men om han skulle komma till är det inte omöjligt att han kan duga. Kort distans går bra eftersom han kan vara lite het av sig. 

Flash Star (V64-4) är missgynnad av läge och distans och vi behöver mycket tur. Det blir svårt att vinna och han tävlar som han gjort på sistone. 

Arnold Scoop (V64-5) har nästan aldrig bommat ledningen från framspår, men han har fått på sig pengar och de andra har också lärt sig öppna. Han var bra senast eftersom han inte var så tufft jobbad och jag hoppas att han ska vara ännu lite bättre den här gången. Hästen går på alla distanser  och jag får prova allt som går från start. Det är svårt att sia om segerchansen eftersom han till exempel inte vinner från dödens, så det gäller att det stämmer lite under vägen. Han tävlar med samma utrustning och balans som senast, avslutar Micael Lindblom.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.