Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Raka vägen för Stenströmer?

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75
Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75

Ulf Stenströmer är som vanligt i farten när grannbanan Åby arrangerar tävlingar. Vi kollade läget med hans fyra V64-hästar.

Publicerad:

En betrodd och tre mindre betrodda V64-hästar. Så ser Ulf Stenströmers kväll ut på Åbytravet. Han säger såhär om chanserna. 

 

Först ut är Network Broline i V64-1 som återföll i gamla synder senast och galopperade 800 meter från mål. 
- Har varit sisådär efter operation. Hon känns fin hemma, men har inte varit lika fin på banan. Jag hoppas främst att hon sköter sig och gör ett bra lopp, att hon ska vara ett segerbud har jag svårt att tro. Vi kör barfota runt om igen. 

 

Den på förhand hetaste segerchansen är Autobahn i V64-2. Han var ute i ett stentufft Breeders Crown-lopp senast och räckte inte riktigt till efter invändig resa. Ikväll startar han från tillägg mot jämnåriga konkurrenter. 
- Autobahn är dagens bästa segerchans även om det inte är någon toppchans. Han har varit krasslig efter senaste starten och har bara tränat i sanden. Jag blir inte förvånad om han vinnner, men kräver det inte av honom den här starten. Ett streck är han i alla fall värd. Han börjar äntligen slappna av och blir intressant att följa framöver. 

 

Jula Hardhead i V64-3 tröttnade till slut senast och kommer med nyladdade batterier till kvällens start. Hästen har ett andrapris på fyra försök över lång distans. 
- Möter några riktigt bra hästar, men är inte så tokig själv. Det blir barfota igen och jag skulle vara nöjd om han slutar trea-fyra. 

 

Sist ut i kvartetten är Opus Ribb i V64-5. Han tillhör de mindre i betrodda, men gick bra senast Jeppe Juel satt i vagnen.
- Även han möter ett par bra hästar och det realtistiska är att vi får jaga ett tredjepris. Han galopperade utan förklaring senast, men är normalt inte osäker av sig. Inga ändringar är aktuella för honom, avslutar Ulf Stenströmer. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.