Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Räkna med oljad Nyström

Foto: SIDMAKARN
Christer Nyström vid seger tidigare i år med Radiation. Foto: SIDMAKARN

Christer Nyström är numera amatörkusk och på 20 starter i år ståtar han med fyra segrar. Ikväll sitter han bakom favoriten i V64-3 - Stampede.

Publicerad:

– Jag tycker att hästen gjort det bra i de två senaste starterna. Senast fick jag inte ur rycktussarna, hade jag lyckats med det hade vi nog varit något snäpp längre fram. Motståndet då var tuffare än det han möter ikväll och att han är favorit ser jag inte som något konstigt. Ikväll blir det skor runt om vilket kan vara ett plus eftersom han blivit väldigt flack utan skor. Spåret behöver inte vara fel och löser det sig kan vi säkert vara med och kriga om segern om han tar i. 

Vad gör du annars om dagarna nuförtiden? 

– Förut jobbade jag i butiken på Solvalla, men nu jobbar jag i oljehamnen i Nacka till vardags. Den enda häst jag har kontakt med för dagen är Undine som jag äger, i övrigt kör jag inga hästar eller så. Vi får se hur länge jag kör på såhär, men det känns bra just nu i alla fall, säger Christer Nyström. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.