Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rambo tuffast på Solvalla?

Foto: Micke Gustafsson
Tony Wallin har vunnit med Rambo Rivner förut. Foto: Micke Gustafsson

Rambo Rivner tillhör de betrodda bakom Global Takeover i V65-2. Vi fick en pratstund med hästens tränare Lena-Carin Sten.

Publicerad:

I senaste starten fick fyraårige Rambo Rivner se sig slagen av Estelle Web i de allra sista stegen från ledningen. Idag jagar hästen revansch ihop med Tony Wallin. 

- Han känns pigg och fin i träningen efter förra starten och formen ska vara fin. Senast bevakade Kaj Widell den som satt i rygg på honom och han sa att om han hade kört undan i tid hade han vunnit loppet. Hästen är snabb ut och jag får för mig att han gör sina bästa lopp i ledningen med tanke på att han är lite humörbetonad av sig. Det finns kunnande i honom och utan att kunna motståndet utan och innan bör han kunna vara med ganska långt framme. Vi fortsätter med skor och norskt huvudlag som vanligt, säger Lena-Carin Sten. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.