Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rätt läge för Mr Vox

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Häst nummer ett i avdelning ett blir Bergsåkers V4-omgångs mest spelade häst. Och tränaren är optimistisk angående hästens chanser.

Publicerad:

Det handlar om Krister Jakobsson-tränade sjuåringen Mr Vox som årsdebuterade på mersmakande sätt på 1.13,5a/1.640 meter i ett fredags-Solvallalopp. Ja, inte bara årsdebuterade förresten, det var första starten på nästan tolv månader!

Förra vintern vann Mr Vox bronsdivisionslopp och skulle han tävla upp mot den prestationsnivån idag får nog alla konkurrenterna skåda ryggen på Ulf Ohlssons svart-vita dress på upploppet.

- Jag hade inte tryckt Mr Vox så hårt i jobben inför comebacken. Jag var väldigt nöjd med honom då, säger Krister Jakobsson, och tycker också att det verkar som att 1.13,5-repan på Solvalla fick positiv effekt på Dexter Frontline-sonens form.

- Jag är säker på att Mr Vox gått framåt med loppet i kroppen. 

Krister är också helnöjd med att Mr Vox bär nummerbricka ett på sulkyskalmen.

- Han är startsnabb och hade jag fått välja hade jag tagit innerspåret. Ulf får ladda, meddelar Krister Jakobsson.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.