Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ready Cash-dotter vann

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Igår kördes det andra försöket av Breeders Course för tvååringa hästar i italienska Cesena. Det slutade med seger för Ready Cash-dottern Vash Top tillsammans med Enrico Bellei.

Publicerad:

Det var andra segern på tre försök för den Erik Bondo-tränade Vash Top, som är efter den franska avelsgiganten Ready Cash. Hon vann enkelt på 1.15,7a/1.660 meter, fyra tiondelar före Villa Santina Jet (e. Igor Font) och dessa tog de två finalplatserna i Breeders Course som avgörs under Derbyhelgen. Förstapriset var 7.820 euro.

Sedan tidigare är Impressive Laday (e. Sam Bourbon) och Mc Arthur (e. Infinitif) klara för finalen efter att vunnit uttagningsloppet i Berlin. Idag körs det tredje försöket på Charlottenlund innan Jägersro och Solvalla tar hand om de två sista försöken på tisdag och onsdag.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.