Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ready Cash-tvååring imponerade

Foto: MARIA HOLMÉN
Jos Verbeeck styrde in Django Riff till seger på Vincennes ikväll. Foto: MARIA HOLMÉN

På Vincennes avgjordes under fredagskvällen ett grupp III-lopp för tvååriga hästar, Prix Louis Cauchois (€80.000) där Ready Cash-sonen Django Riff vann överlägset.

Publicerad:

Django Riff (e. Ready Cash - Rasta Perrine) tränas av Philippe Allaire som även var tränare till Ready Cash under hans inledande tävlingssäsonger. Django Riff kördes av Jos Verbeeck som tidigt kunde placera tvååringen i ledning.
Django Riff fick öppna 1.200 meter på 1.18,7, och 1.700 meter på 1.17,7. In mot upploppet lämnade Django Riff konkurrenterna och försvann ifrån till överlägsen triumf på 1.16,5/2.200 meter. Förstapriset var 36.000 euro.
Det här var Django Riff fjärde start i karriären. Tidigare hade han placerat sig etta, diskad och tvåa. Django Riff är mamma Rasta Perrines första avkomma.
Tvåa i mål blev Derrick de Nganda (e. Tucson) på 1.17,0, men det var hårt i mål och han var på linje med Ducson Imperial (e. Tucson) och Dream Turgot (e Sancho Turgot) som alla noterades för samma tid.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.