Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ready for More slog till i Frankrike

Foto: Lars Jakobsson/TR BILD
Ready for More går mot en spännande fortsättning i Frankrike hos Anders Lindqvist. Foto: Lars Jakobsson/TR BILD

På fredagskvällen tog Ready for More sin första seger på fransk mark. Anders Lindqvist-träningen imponerade i Cabourg på fina tiden 1.13,4/2.775 meter. 

Publicerad:

Skadedrabbade men kapable åttaåringen Ready for More (e. Ready Cash) kom ner till Anders Lindqvist i början av juli. I valackens tredje start i Frankrike kom nu första segern och det var en övertygande sådan i Cabourg på fredagskvällen. 

Florian Desmigneux skötte tömföringen och efter en resa i tredje par utvändigt sände kusken framåt i tredjespår med 800 kvar. Det bet riktigt bra för Ready for More som enkelt svepte fram till ledningen, och in mot upploppet kunde bara Jeppe Juels Onceforall Face med Franck Nivard haka på. Ready for More hade sedan inga bekymmer att hålla undan i en snabb avslutning och vann säkert på fina 1.13,4/2775 meter. Belöningen var 16.200 euro.

Ready for More har tagit 13 segrar på 29 starter och sprungit in drygt 1,5 miljoner kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.