Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Real Cool Sam vann igen

Foto: Dennis Engelbo
Real Cool Sam. Foto: Dennis Engelbo

I tvååringsloppet Peter Haughton Memorial gick segern till Jim Campbell-tränade Real Cool Sam med David Miller i sulkyn. Detta efter en rejäl avslutning.

Publicerad:

Det var stort svenskintresse i årets upplaga av Peter Haughton Memorial ($324.550) där Marcus Melander tränade fem hästar medan Per Engblom hade med en häst i fältet. Det skulle dock inte bli blågul seger. Efter en riktigt stark avslutning var det Jim Campbells Real Cool Sam (e. Muscle Hill) som var först över linjen. Detta på segertiden 1.10,3a/1609 meter och hästen är fortsatt obesegrad efter fem starter. Förstapriset i loppet var 162.275 dollar.

Två av Marcus Melanders hästar var tvåa och trea i mål. Andraplatsen gick till Rome Pays Off med Örjan Kihlström i sulkyn medan Expectations och Brian Sears blev trea.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.