Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Redén inför spårlottningen

Foto: ALN
Foto: ALN

Spårlottningen till Elitloppet äger rum i TV12:s sändning som börjar 16.00. Daniel Redén tar det hela med ro men hoppas så klart på bra spår för Propulsion och Call Me Keeper.

Publicerad:

Söndagen blir minst sagt hektisk för Daniel Redén. 16.00 äger spårlottningen till Elitloppet rum och 17.30 kör Daniel Redén Be Spontaneous i V64-5 på Lindesberg.
– Vi får se om jag hinner med att se lottningen live eller om det blir i efterhand. Det blir som det blir som jag brukar säga och det är något jag inte kan göra så mycket åt. Det är lika för alla.

Vad hoppas du på för spår med dina hästar?
– Ja, det vore väl snyggt att få två med båda men samtidigt är det inte så beroende av bra spår. De är inte speciellt snabba ut och hamnar där de hamnar... Men det är klart att man vill vara så långt ner i banan som möjligt från start.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.