Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Regent Zet vann i guld

Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Regent Zet. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75

Tre svenskfödda hästar vann i V76 i Kouvola under lördagen. Kari Lähdekorpi-delägde Regent Zet var bäst i gulddivisionen. 

Av: Timo Mahlamäki
Publicerad:

Tibbe Lavec-sonen spurtade raskt som vanligt och hann fram till vinsten på 1.14,8a/2100 meter för Santtu Raitala. Antti Ojanperä är tränare. Pekka Korpis Twigs Voici (e. Love You) var bra som tvåa.

Erkki-Pekka Mäkinens Al E.Gador Zet (e. Jaded) vann utmanaredivisionen. Mäkinen satt i ledningen efter startrusningen. Al E.Gador Zet regerade och vann på 1.15,3a/2100 meter.

Scarlet Darban (e. Scarlet Knight) överraskade i stodivisionen. Minna Mäki-tränade hemmahästen avancerade från kön och vann på 1.16,5/2140 meter för Ville Tonttila.

Scampi gjorde sin andra start i Finland och regi av Leo Mönttinen på Vermo i onsdags. Mika Forss styrde Going Kronos-sonen till ledningen. Scampi gick till vinsten på 1.13,0a/1609 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln


  • Timo Mahlamäki

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.