Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Reijo Liljendahl: "Hon slåss om segern"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Canmore B.F. vann V75-lopp på Bergsåker i sin senaste start. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Reijo Liljendahl har en häst till start på V86 på Solvalla idag. Det är nyblivne V75-vinnaren Canmore B.F. och här berättar han senaste nytt inför dagens lopp.

Publicerad:

Canmore B.F. vann V75-lopp på Bergsåker förra gången, men i uppvärmningen inför loppet var det tveksamma rapporter.
– Canmore B.F. är lite konstig och senast värmde hon uruselt, men var sedan fin i loppet. Sedan var hon jättefin i ett jobb och i måndags var hon helt okej. Nu har jag satt på henne sulor och jag hoppas att det ska få henne lite bättre på de hårda banorna vi har nu, säger Reijo Liljendahl.
– Det är en häst som jag hade stora förväntningar på ifjol och hade förhoppningar på till årgångsloppen, men hon svek lite. Det kan vara så att hon är lite sen och att det kommer släppa ordentligt för henne. Det verkar som hon trivs med det kalla vädret så vi startar på i några starter här i vinter. Sedan får vi ladda mot de längre årgångsloppen i sommar. Jag hoppas att hon ska kunna vara med och slåss om segern i dagens lopp, säger Reijo Liljendahl.

FAKTA

Solvalla

Solvalla Travbana
Box 20501
161 02 Bromma
Tel: 08-635 90 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 20,7 m
Bredd 1640: 21,7 m
Upploppets längd: 196 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.