Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Reijo med chanser

Foto: HANOLD/ALN
Reijo Liljendahl. Foto: HANOLD/ALN

Reijo Liljendahl har två hårt betrodda hästar på Solvalla i eftermiddag.

Publicerad:

Fyraårige One Break Broline (e. Ken Warkentin - Aimee´s A Promise) har inlett karriären med två raka segrar i fredags-Solvallalopp. I debuten vann han  från dödens via 1.13,2 sista halvvarvet och senast var det spets och 1.15 varvet efter en långsam förstakilometer.  Nu handlar det om debut bakom startbil för One Break Broline (V65-1).

- One Break Broline har varit fin i sina starter hittills och bilstart ska inte innebära några bekymmer. Nu hårdnar motståndet, men han ska räknas idag också, tycker Reijo.

Aberfeldy (V65-2) står start i ST-grundserieloppet. Dottern till Gentle Star och Grandiose Aubiose har hittills blandat och gett med galopper och framskjutna placeringar i sin sju starter korta karriär. Så sent som i lördags var hon duktig  tvåa bakom överlägsna Say That Again, och i sin tur långt före trean i mål,  i ett ramlopp V75-dagen i Örebro, efter att ha körts till ledningen. Näst senast kan det ha varit segern hon galopperade bort till slut.

- Hon har varit lite krånglig, men blir bättre och bättre. Det är platschans, anser Reijo.

 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.