Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Reijo väntar till juni

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Knows Nothing ska kunna vara tillbaka på tävlingsbanan senast i juni. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Reijo Liljendahls femfaldige miljonär Knows Nothing har fått sin årsdebut fördröjd på grund av en skada i hagen. I maj-juni räknar Solvallatränaren att sjuåringen ska kunna göra comeback.

Publicerad:

Knows Nothing (e. Kadabra) segrade i Silverörnen på Solänget samt ett större lopp på Åby förra året och tog dessutom ett flertal andraplatser inom gulddivisionen. Bland annat då i Guldbjörken i Umeå bakom Nahar; ett lopp som avgörs nästkommande helg. Senaste starten gjordes den 7 november och hästen är fortfarande inte redo för någon start.
– Knows Nothing borde ha varit igång redan, men tyvärr gjorde hästen illa sig i hagen. Det har sedan tagit lite tid, men jag hoppas att han kan komma ut i maj eller senast juni, berättar Reijo.

Den sistnämnde har positiva rapporter att ge angående gaffelbandsskadade miljonären Ready For More (e. Ready Cash). Sexåringen ordnade bland annat tre V75-vinster förra året och har segrat i 11 av sina 19 starter.
– Han ligger runt 1.35 just nu och även här tror jag på comeback under juni.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.