Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Resolve hett villebråd i Nordamerika

Foto: Micke Gustafsson
Resolve firade stora framgångar med Åke Svanstedt och det blev två Sverigebesök under karriären, som renderade i en andra- respektive tredjeplats i Elitloppet 2016 och 2017. Foto: Micke Gustafsson

I slutet av oktober kom beskedet att Resolve blir avelshingst. Och bara några veckor senare står det klart att Muscle Hill-sonen är fulltecknad för 2018 i Nordamerika.
– Responsen har varit överväldigande, säger David Heffering på Tara Hills Stud i Ontario, Kanada.

Publicerad:

Efter en fantastisk tävlingskarriär väntar ett nytt kapitel för Hans Enggrens Resolve nästa år. Resolve kommer verka som avelshingst på Tara Hills Stud i Ontario och förväntningarna är stora på förhand för Muscle Hill-sonen som tjänade 2.621.086 under karriären. Tara Hills Stud meddelar nu tillsammans med Southwind Farms att Resolve redan är fulltecknad i Nordamerika för 2018. 
– Vi är glada att uppfödare i hela Kanada och USA stöttat vår nya hingst. Responsen har varit överväldigande och vi ser fram emot avelssäsongen 2018, säger David Heffering i ett pressmeddelande. 

Resolve kommer även vara tillgänglig för den europeiska marknaden genom fryst sperma. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.