Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rocky söker jobb...

Foto: MATILDA ÖHRMAN/TR BILD
Rocky Winner har avslutat tävlingskarriären efter 119 starter och 26 segrar. Foto: MATILDA ÖHRMAN/TR BILD

En sexfaldig miljonär har lagt tävlingsskorna på hyllan för gott och söker nu nytt arbete...

Publicerad:

Det är elvaårige kämpen Rocky Winner (e. Credit Winner) det handlar om. Hästen har under tävlingskarriären tränats av Trond Anderssen, Åke Svanstedt och sedan oktober 2013 av Jörgen Westholm (fram till juni). Sammanlagt har det blivit 26 segrar och 6.687.789 kronor. Största vinsten i prispengar på svensk mark kom i V75 International på Jägersro 2013, men Rocky tjänade framför allt grova pengar på fransk mark med bland annat sju segrar.

Senaste starten gjordes i juni i år och det blir inget startande som tolvåring under 2020. Detta meddelar ägaren Rune Vidar Nordum via twitter:
– Min tränare och ägare har sagt att jag ska bli pensionär. Då vill jag gärna komma till ett stuteri och ha det trevligt. Om någon vill träffa mig så har min ägare lovat att låna ut mig gratis till nästa säsong, skriver Rocky Winner ”själv” på twitter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.