Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Romantic Face på gång igen

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Treåriga Raja Mirchi-stoet Romantic Face är hårt betrodd i V64-2. Hon var lite blek senast, men från stallet låter det bättre nu.

Publicerad:

Hemmatränaren Lars I Nilsson är alltid i ropet när det är trav på Jägersro. Ikväll selar han bland annat ut favoriten i V64-2, Romatic Face
- Romatic Face är en bra och kapabel häst som var fin i debuten. Hon blev störd till galopp i andra starten och är egentligen inte osäker av sig. Starten i Halmstad kom lite väl tätt inpå och hon var sig inte riktigt lik då, spänstlös och sådär. Nu känns hon bra igen och jag förväntar mig en bra insats även om ryktet säger att det ska vara bra hästar med i loppet. 

 

Kan hon uttnyttja det fina starspåret ikväll? 
- Hon klev iväg bra senast från fjärdespåret och med tanke på att det är spår tre idag plus en struken bredvid så borde hon kunna öppna ännu lite bättre. För att vara så orutinerad är hon bra iväg även om det förstås är svårt att bedöma övrigas startsnabbhet. Vad gäller ändringar får vi se om det blir en "halv-jänkarvagn" eller vanlig vagn, det spelar nog inte så stor roll. Jag tror hon kommer att göra ett bra lopp ikväll.

 

Du har även Com Åstad (V64-3) till start, vad säger du om henne?
- Hon har faktiskt riktigt fin form, men att vinna blir tufft. Det här kan vara hennes sista start eftersom hon är dräktig. Hur som helst är det kul att hon är pigg och glad i slutet av karriären, avslutar Lars I Nilsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.