Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ronden-system prickade sjuan

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Travrondens systemförslag till Bollnäs V75:a satt bra. Systemförslaget i tidningen prickade in sju rätt och det gjorde även Fredric Lindmans jokerförslag på travronden.se - på det blev det till och med två sjuor.

Publicerad:
Det beror på att Conrads Elsa ströks (kom inte fram till banan beroende på trafikproblem)  i V75-5 vilket fick till följd att ”första C-häst”, Catch The Cash som vann, gled in i jokersystemramen som både B- och C-häst.
 
Travronden.se-systemeträknade in två sjuor och 34 sexor (det var ingen utdelning på fem rätt). Utdelning: 13.722 kronor och nettovinst 12.069 kronor eftersom det kostade 1.653 kronor att lämna in.
 
Tidningssystemet (fredagstidningen, nr 14),  räknade in en sjua och 23 sexor på ”stora systemet”. Utdelning 7.395 kronor på systemet som kostade 1.944 kronor att spela.
 
Grattis alla Ni som ”tog rygg”!
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.