Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ropa in guldhjälmen!

Foto: KANAL75
Björn Goops guldhjälm är ute till försäljning på Tradera. Foto: KANAL75

Under 2016 har Björn Goop valt att inte köra i guldhjälmen som den allsvenske kuskchampionen får utan istället ska den auktioneras ut. Nu finns hjälmen ute till försäljning och med över 13 dagar kvar är priset uppe i över 20.000 kronor.

Publicerad:

Guldhjälmen auktioneras ut tillsammans med två biljetter till Hästgalan som hålls på Stockholm Waterfront Congress Center den 12 februari, där köparen kommer att få mottaga hjälmen på plats.

Pengarna som kommer att komma in på försäljningen kommer hälften att skänkas till välgörande ändamål och andra hälften till Svensk Travsports ungdomsverksamhet.

– Den person som vinner auktionen får själv, i visst samråd med mig, bestämma till vilket välgörande ändamål hälften av pengarna ska skänkas till. De flesta har sin egen hjärtesak de brinner för, vill stödja och lyfta fram. Den andra hälften vill jag ska skänkas till Svensk Travsports ungdomsverksamhet, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Här kan ni följa och lägga bud på hjälmen och galabiljetterna! (obs extern länk)

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.