Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Så lottades Oslo GP - alla spåren

Foto: MICKE GUSTAFSSON/TRAVRONDEN
Lutfi Kolgjini startar Dante Boko i Oslo Grand Prix. Foto: MICKE GUSTAFSSON/TRAVRONDEN

Nu är startfältet klart för kommande söndags upplaga av Oslo Grand Prix. Lutfi Kolgjinis Dante Boko tog den sista platsen.

Av: Lars-Johan Holm, Carsten Bundgaard
Publicerad:

Sedan tidigare var det klart att Stefan Melander skickar Volstead och Cruzado dela Noche till Oslo, men väljer att låta Nuncio vila minst en vecka till.
– Elitloppsfinalen blev tuff för Nuncio. Så han behöver ytterligare en vecka innan hästen kan starta och vara på topp, säger Stefan under söndagsmorgonen.

Även Dante Boko deltog i årets Elitlopp, men slogs ut i försöket efter en svår resa. Hästen fick nu den sista platsen i Oslo Grand Prix. Loppet körs som vanligt över 2.100 meter med bilstart och förstapriset är 1,5 miljoner norska kronor. Regerande mästare än Nuncio efter det att målettan Your Highness blivit diskad för att ha tävlat med Kobolt i kroppen.

Följande hästar startar i Oslo Grand Prix 11 juni (spåren ej klara):

Aubrion du Gers - Joseph Verbeeck
Lionel - Göran Antonsen
D.D.’s Hitman - Ulf Ohlsson
Your Highness - Björn Goop
Twister Bi - Christoffer Eriksson
Cruzado dela Noche - Per Linderoth
Volstead - Örjan Kihlström
Takethem - Steen Juul
Dante Boko - Lutfi Kolgini
B.B.S.Sugarlight - Peter Untersteiner

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.