Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Så vinns jackpotmiljonerna

Ingen utdelning på sex och fem rätt på V75 på Romme i lördags betyder att sjurättspotten på Åby denna vecka är förstärkt med hela 32 miljoner kronor. Så att förbereda sitt V75-system med att lusläsa Travrondens fredagsupplaga kan visa sig vara en mycket lukrativ idé.

Publicerad:
V75-spelarna skulle ha fått dela på 53 miljoner kronor i lördags, men det blev nu så endast 21 miljoner gick tillbaka till de som investerade i V75-potten på Rommes lopp. Resten skjuts vidare i form av jackpot till denna lördag på Åby.
 
Travronden, som leder tidningarnas tipsliga för V75, har identifierat två bra spikar att bygga på. Vilka hästar handlar det om, och varför ska de singelstreckas?
 
Fredagsronden, nr 98-2015, ger svaret på de 13 tidningssidor som behandlar V75-omgången.
 
Tidningen innehåller också massor med läsning. Bland annat berättar Stefan Melander i Månadens Häst-reportaget om hur det gick till när han i en undanskymd hästbox ”hittade” vad som visade sig vara en världsstjärna - nämligen Nuncio.
 
Och Daniel Redén berättar hur han tänker runt att ta Delicious U.S. till Prix d´Amerique-uppladdningsloppet Prix du Bourbonnais på Vincennes på söndag.
ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.