Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Säker seger för Goop

Foto: Matilda Öhrman/Travronden
Danseuse du Citrus och Björn Goop vann på Vincennes. Foto: Matilda Öhrman/Travronden

Björn Goop besökte Vincennes under onsdagen för ett par lopp med egentränade hästar. Bäst gick det för Danseuse du Citrus som tog en säker triumf efter en väl avvägd styrning.

Publicerad:

Björn Goop gav egentränade Danseuse du Citrus (e. Otello Pierji) en perfekt resa som mestadels tredje- och fjärdehäst och hela tiden i bra ryggar. Runt slutsvängen smög det fyraåriga stoet med i rygg på ledande Dotka de Loiron och när det skulle till att avgöras kopplade man enkelt grepp om händelserna över Vincennes upplopp. Danseuse du Citrus har gjort ett flertal gedigna insatser i Frankrike i år, men har inte vunnit lopp sedan i mars och det här var första segern i regi Björn Goop. Dit hästen anslöt under sommaren.

Danseuse du Citrus kom i mål på 1.13,0a/2100 meter och tjänade 21.600 euro. Totalt har hon tagit fyra segrar på 26 starter i karriären och sprungit in 91.480 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.