Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sandra försvarade titeln

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75
För andra året i rad blev Sandra Eriksson kuskchampion i Skellefteå. Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75

Under lördagen körde Skelleftetravet sin sista tävlingsdag för året. Jan Norberg ledde kuskligan före tävlingarna, men efteråt var det regerande champion Sandra Eriksson som fick kliva högst på pallen.

Publicerad:

Två segrar var vad Sandra Eriksson behövde för att försvara sin championtitel från ifjol på Skelleftetravet. Och det var stor fördel till Sandra, då Jan Norberg inte fick delta under lördagen då det var en breddloppsdag.

Dock krävdes som sagt två vinster för att Sandra skulle ta sig förbi och det var precis vad hon lyckades med. Segerhästarna var i tur och ordning Global Science och Torpa Glad.

Därmed blev Sandra Eriksson champion i Skellefteå för andra året i rad, med 18 segrar följt av Jan Norberg och John Östman på 17 respektive 16 triumfer.
– Det är väldigt stort och känns så himla skönt. Jag har händå gått och sneglat lite på det här. Även om jag hade mycket bra chanser idag så ska alla lopp köras, sade Sandra Eriksson i vinnarcirkeln.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.