Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sandström laddar om

Foto: ALN
Foto: ALN

Michael Sandström hade två hästar till start på Solvalla igår kväll som visade fin form. Efter ett par timmars sömn var det dags att styra kosan mot Färjestad och dagens V4-tävlingar. Vi kollade läget med Mantorpsamatören under morgonen.

Publicerad:

Made Pure Love dyker upp i V4-2 ihop med Petter Karlsson. 
- Jag tycker hon varit väldigt bra i de två senaste starterna och allt känns bra i träningen inför den här starten. Motståndet har jag inte större koll på, men jag tror helt klart att hon är bra nog att vinna loppet från bra utgångsläge i den klass hon befinner sig i. Jag kommer att ändra lite i utrustningen idag, sen är det bara att hoppas utfallet blir bra av det. Det blir optimal balans på henne i övrigt. 

 

Utanför V4-spelet startar Made Black Beauty i lopp åtta. 
- Hon har en riktigt bra speed att tillgå och jag hoppas det stämmer med positionerna under vägen. Det blir kul att se henne ihop med Petter Karlsson för första gången och jag skulle inte bli förvånad om hon dyker upp långt framme. En outsider kan man se henne som, avslutar Michael Sandström. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.