Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sätter grabbarna på plats?

Foto: HANOLD/ALN
Carl Johan Jepson sitter som vanligt bakom Ida Mollyn. Foto: HANOLD/ALN

Färjestadsamatören Conny Andersson gästar Romme med sin Ida Mollyn ikväll som ställs mot ett par hårda konkurrenter.

Publicerad:

I senaste starten hängde Ida Mollyn med fint i ett V75-lopp som vanns av Steinfaks. Hon fick inte riktigt chansen till slut och med lopp kroppen kan det vara dags för seger ikväll i V64-3. Tränaren Conny Andersson lämnar följande rapport när vi når honom på eftermiddagen. 
- Jag vet inte om det var så mycket sparat sist faktiskt, men med det loppet i kroppen bör hon ju i alla fall inte vara sämre den här gången. Det är alltid svårt att sia om på förhand hur loppen ska bli körda, men drömmen vore att hon fick gå på rulle till 300 meter kvar, då kan hon spurta bra. Som det ser ut är det ett par tuffa konkurrenter med i loppet som jag har respekt för, så jag vill inte sticka ut hakan på förhand. Inga ändringar är planerade inför kvällens start, säger Conny Andersson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.