Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sauveur mot Bold Eagle på söndag?

Foto: Leif Norberg/ALN
Kan starke Sauveur utmana världseliten i Prix de Paris? Foto: Leif Norberg/ALN

På söndag väntar kraftprovet Prix de Paris med 400.000 euro i samlad prissumma. I dag släpptes anmälningslistan och bortsett från väntade namn som Bold Eagle och Lionel återfinns även bland annat Björn Goops Sauveur.

Publicerad:

Prix de Paris som körs över mastiga 4.150 meter på Vincennes ser ut att kunna bli en riktig höjdare. Bold Eagle kan blir den första sexåringen att vinna den franska "Triple Crown" sedan 1970-talet, men det finns också gott om potenta utmanare. I anmälningslistan syns hästar som fjolårsvinnaren Lionel, Prix d'Amerique-tvåan Belina Josselyn, Anna Mix och Tiego d’Etang. 

Och så Saveur, som kan komma att försvara Sveriges färger. Sjuåringen tog senast sin första seger på Vincennes med krafter sparade och nu verkar tränaren Björn Goop vara ute efter mer. 

Den definitiva startlistan släpps på torsdag. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.