Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Seger direkt för Jenny?

Foto: TR Bild
Foto: TR Bild

Jenny A Björk kör några mindre betrodda hästar på V64, men också favoriten i första avdelningen - B.B.S.Poetry. Hon har följande att säga om sina uppsittningar.

Publicerad:

Toujours Vif (lopp 2) har gått bra vagn och det ska bli lite intressant att testa honom i monté. Dock har jag ingen koll på hästens dagsstatus. 

B.S.S.Poetry körs för första gången i lopp av Jenny. Hon är i skrivande stund mest spelad i inledningen av V64. 

B.B.S.Poetry (V64-1) har gjort det jättebra på sistone. Läget är förstås tråkigt, men hon har varit rejäl i varje start. Jag lär testa framåt och se var vi hamnar, vad jag förstås ska det vara någon invändigt som också kan öppna bra. Med tanke på hur bra hon gått ska hon med på kupongen, men det känns inte som någon spik. Hästen har tränat på som vanligt och känns fin i jobben efter senast. Jag har kört henne mycket i träning innan och känner henne väl så sett. Det är dessutom en okomplicerad häst. Inga ändringar är aktuella. 

Pazcal (V64-3) har ett lopp i kroppen och hade varit behandlad inför den starten. Vi får smyga med och vi borde kunna få en peng om det klaffar. Det känns som att det inte är något för spelarna den här gången. Han är klart missgynnad av spåret eftersom han är snabb ut. Det blir helstängt huvudlag istället för norskt ikväll. 

Super Benny (V64-6) tror jag är gynnad av distansen. Han ska vara som vanligt i träningen, men möter några bra hästar och jag vore glad för en peng. Hästen gör i alla fall sitt varje gång och lär ju slippa dödens den här gången, säger Jenny A Björk.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.