Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Segerlunch för Peter G?

Foto: Kanal 75
Foto: Kanal 75

Peter G Norman gör resan till Romme med tre V4-hästar. Solvallatränaren har följande att säga om dem.

Publicerad:

Tzatziki (V4-1) blev lite tempotorsk senast. Från det här spåret får vi sikta på en smygare och skulle vi lyckas vara trea-fyra vore det bra eftersom det är bra hästar med i loppet. Inga ändringar.

 

Scarlets Mirakel (V4-3) slog ihop bakom bilen senast, men sedan gick han bra. Han var dock lite ringrostig eftersom han inte hade startat på ett tag och normalt ska han vara snäppet vassare den här gången. Hästen är ojämnt startsnabb, så det är svårt att säga var han hamnar härifrån. Nu har Kaj lärt känna honom lite grann och jag tror han kan dyka upp där framme om det stämmer.

 

Enge Lincoln (V4-3) kändes stark över mål senast. Jag körde på säkerhet i sista sväng där han har en svag punkt. Lång distans känns inte direkt som något plus, men vi får smyga med och hoppas vi kan ta ner några till slut. Formen är i alla fall bättre än vad raden ger sken av.

 

Bear Lassie (lopp 5) hade varit ifrån för sjukdom senast och bör kunna vara bättre nu. Det är lite galopprisk från spåret, men sköter hon sig kan hon vara bland de tre-fyra främsta, avslutar Peter G Norman. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.