Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Segermaskin på väg tillbaka

Foto: MARIA HOLMÉN, TR BILD
Ready For More kvalade under torsdagen. Foto: MARIA HOLMÉN, TR BILD

Sedan V75-finalsegern i juli ifjol har inte Ready For More synts till på tävlingsbanan. Comebacken närmar sig dock för den sjuårige segermaskinen som var ute i ett kvallopp under torsdagen.

Publicerad:

Han står noterad för tolv segrar på 21 starter. Den numera sjuårige valacken, Ready For More (e. Ready Cash), visade tidigt att han var en häst att räkna med. Skadorna har dock varit många, samt tunga, och efter att på nytt drabbats av en gaffelbandsskada ströks han inför en tilltänkt start på Bergsåker i november.

Kort därefter flyttades Ready For More till Hagmyren-tränare Caroline Holm som skött rehabiliteringen för hästen och under torsdagen var det dags för kvallopp i Bollnäs. Med Ulf Eriksson i sulkyn "vann" Ready For More kvalloppet på 1.16,6/2160 meter efter att ha avslutat sista varvet på 1.13,5.

Ready For More har tjänat 1.225.540 kronor på sina 21 starter. Han har tidigare tränats av Åke Svanstedt, Anders Svanstedt och Reijo Liljendahl.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.