Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Segerstaplare från Nilsson till Juul

Foto: Foto: Magnus Strömsten/ALN
Supreme Star återvänder till Danmark och ny tränare blir Steen Juul. Foto: Foto: Magnus Strömsten/ALN

Åttaårige valacken Supreme Star har lämnat Lars I Nilssons träning. Scarlet Knight-sonen går till Steen Juul och kommer strykas från tisdagens V64-tävlingar på Jägersro.

Av: Carsten Bundgaard
Publicerad:

Det var på torsdagsförmiddagen som flytten gick från Jägersrotränaren Lars I Nilsson.
– Vi skildes åt som kompisar. Vi vill gärna ha hästen i träning på vår hemmabana Charlottenlund och Supreme Star går nu i träning till Steen Juul, vi är på väg dit nu, sade Supreme Stars delägare Sören Watson till Travrondens korrespondent i Danmark i förmiddags. 

Surpreme Star inledde karriären med elva raka segrar hos Flemming Jensen och tog totalt 16 segrar för Ålborgtränaren, innan åttaåringen flyttades till Lars I Nilsson. För Nilsson har det blivit två segrar. Surpreme Star var anmäld till Jägersros tävlingar på tisdag och skulle starta i V65-5, men kommer strykas på grund av tränarskifte. 

ANNONS

Ämnen i artikeln


  • Carsten Bundgaard

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.