Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Siktar mot tredje raka

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Thomas Dalborg har plockat fram en fin häst i fyraårige Stuck On Joe. Ikväll dyker ekipaget upp i V64-5 och vi kände Axevallatränaren på pulsen inför kvällen.

Publicerad:

Med två raka segrar får av naturliga skäl Stuck On Joe en hel del angängare på spelet, speciellt eftersom förhandsfavoriten Trevi Dilli blivit struken. Hästen har pausat nästan en månad och vi var därför nyfikna på hästens dagstatus. 
- Han känns fin i hemma efter förra starten och har fått en hel del tung träning. Han visade vid segern på Axevalla att han går bra även efter lite uppehåll och det känns som att han ska göra ett bra lopp ikväll. Det är svårbedömt var vi hamnar från det här utgångsläget, men hästen är stark och tål att göra en del jobb själv. Utan att vara jätteoptimist är det klart att jag måste tro lite på honom med tanke på vad han visat på sistone. Inga ändringar är aktuella. 

 

Du har även Simb Cardia till start i lopp två. Hur är känslan med henne?
Hon var fin i debuten och det är en häst jag har förhoppningar på under längre sikt. Känslan är att hon ska kunna öppna bra, men jag har svårt att sia om segerchanserna. Hon sög luft senast och det ska vi åtgärda ikväll vilket i alla fall är ett plus, säger Thomas Dalborg. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.